HACI ÖMER SERİN İLKOKULU’NDA RESİM SERGİSİ

HACI ÖMER SERİN İLKOKULU’NDA RESİM SERGİSİ erdemliyenihaber.com
Mehmet DOĞANER

Erdemli’de, şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin ilkokulunda, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen resim sergisi büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde düzenlenen resim sergisinde yaklaşık 200 resim sergilendi.


Erdemli’de, şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin ilkokulunda, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen resim sergisi büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde düzenlenen resim sergisinde yaklaşık 200 resim sergilendi.

Erdemli’de yaz aylarının yaklaşması ve okulların kapanmasına yakın zamanlarda etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi tarafından Hacı Ömer Serin ilkokulunda açılan resim kursuna katılan öğrencilerin oluşturduğu resim sergisi yapıldı.

Resim sergisine Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü Erdoğan Tekin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Açıkyörük, Okul müdürü Ali Rıza Erden, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Erdemli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Tekin, “ Hlak Eğitim müdürlüğümüz bünyesinde açılan resim kursu öğrencilerimizin açmış olduğu resim sergisine katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada öğrencilerimiz yeteneklerini daha da pekiştirerek, daha güzel resim yapmayı öğreniyorlar. Amacımız, öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda her kursu açmaktır. Halk Eğitim merkezi müdürlüğümüz bünyesinde açılan bu resim kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin resimleri de çok güzel olmuş. Birbirinden güzel resimleri yapan öğrencilerimize, kurs hocamıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bu tür kursları açmaya da devam edeceğiz” dedi.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Açıkyörük ise, “ Erdemli halk eğitim merkezi olarak her alanda daha da başarılı olmak adına kurslarımızı açmaya devam ediyoruz. Okullarımızda açtığımız kurslarımıza öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Öğrencilerimizin bu ilgisi bizleri de mutlu ediyor. Kurs sonunda kurs hocamızla birlikte öğrencilerimizin yaptığı resimlerden oluşan sergiyi bugün açtık. Yaklaşık 200 adet resim sergide sunuldu. Emeği geçen hocalarımıza ve kursiyerlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Ali Rıza Erden ise, “ okulumuzda Eğitim gören öğrencilerimizin isteği üzerine Halk Eğitim müdürlüğümüz tarafından resim kursu açıldı. Kursa öğrencilerimizden büyük ilgi vardı. Kursun sonunda ise resim sergisi yapılma fikri geldi. Bizlerde okul bahçesinde öğrencilerimizin yaptığı resimleri sergiledik. Çok güzel resim yapmışlar. Kurs hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından davete katılanlar tarafından resim sergisi gezildi.