• Dolar 19,1734
    Euro 20,9154
  • Altın 1220.297
    Bist 4856.54
  • 16° Mersin

İlginizi Çekebilir

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracı kurşunlandı

Mersin'de 6 bin fidan ücretsiz dağıtıldı

Silifke'de "Anjiyografi Laboratuvarı" 6 ilçe 400 bin nüfusa hizmet verecek

Kayısı ağaçları çiçek açtı, ortaya görsel şölen çıktı

Mersin'de işçi servisi kaza yaptı: 23 yaralı

Mersin'de yan yatmaya başlayan bina mühürlendi

'Pes' dedirten hırsızlık

Mersin'de namaz kılmak için cami avlusunda abdest alan şahsın şadırvana astığı ceketinden cüzdanını çalan şüpheli, güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı.

Mersin'de namaz kılmak için cami avlusunda abdest alan şahsın şadırvana astığı ceketinden cüzdanını çalan şüpheli, güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım tarihinde polis merkezine müracaat eden 62 yaşındaki C.Ş., namaz kılmak için gittiği merkez Akdeniz ilçesindeki Eski Cami'nin bahçesinde abdest aldığı sırada, içerisinde 300 lira para, kimlik kartı ve banka kartının bulunduğu ceketindeki cüzdanının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin tespiti için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerinden şüphelinin kimliğine ulaşan ekipler, olayı gerçekleştiren 70 yaşındaki M.Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece, 'ev hapsi' kararı ile serbest bırakıldı.

Hırsızlık anı kameralara yansıdı
Öte yandan Şener Şen'in 'Züğürt Ağa' filmini anımsatan hırsızlık olayı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, C.Ş. cami avlusunda abdest alırken, bankta oturan şüpheli şahıs bir süre abdest alan şahsı izledikten sonra uygun zamanı kollayarak şadırvanda asılı ceketin cebindeki cüzdanı alıp cebine koyarken görüntülendi. Şüphelinin daha sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü.