• Dolar 19,1734
    Euro 20,9154
  • Altın 1220.297
    Bist 4856.54
  • 16° Mersin

İlginizi Çekebilir

Askerlik hayali 50 yaşında gerçekleşti

Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Çölyak hastalarına gıda kolisi desteği

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracı kurşunlandı

Mersin'de 6 bin fidan ücretsiz dağıtıldı

Silifke'de "Anjiyografi Laboratuvarı" 6 ilçe 400 bin nüfusa hizmet verecek

ERDEMLİ UTİYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO)’da 2018-2019 Eğitim Ve Öğretim yılında mezun olan 115 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO)’da 2018-2019 Eğitim Ve Öğretim yılında mezun olan 115 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sivil toplum kuruluşları başkanları, Yüksekokul Öğretim üyeleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Avni Kula, “ Geleceğimiz gençlerimiz 4 yıllık Eğitimin ardından mezuniyet sevincini yaşıyorlar. Dünya da artık gelişmek ve değişmek her an olağan bir durum haline gelmiştir. Gençlerimiz buralarda edindiği bilgileri ülkemizin faydasına kullanarak yaşadığımız memleketlere hizmet edecekler. Şimdi hepsi birer meslek edinmiş durumdalar. Ben mezun olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik ise, “ Yüksek okulumuzda bu yıl işletme bilgi yönetiminden 55, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim sistemleri bölümünden 60 olmak üzere toplam 115 öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizden ayrılmanın buruk bir sevincini yaşarken, bir yandan da öğrencilerimizin mezun olup hayata atılmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Ben bütün gençlerimizi tebrik ediyor, iş hayatlarında da başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından onur belgesi ve diplomaları öğrenciler takdim edildi. Diploma töreninin ardından öğrenciler Yüksek okula gelerek hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.